Hur det började
Året var 1998 och jag hade precis avslutat en modell av nätverksmarknadsföring, och lovat mig själv att aldrig gå med i något liknande. Hur det nu var så blev jag ”upphittad” av två damer som kommit från Sverige och som representerade ett tyskt nätverk som grundats redan 1985. Nätverket marknadsförde parfymer, make up och annat som ju nog intresserade mig. Jag gick med i nätverket, och har nu varit kvar sedan dess, eftersom det skulle visa sig att produkterna höll måttet på alla plan, och företaget ifråga stod – och står – under ständig utveckling vad gäller såväl de självständiga återförsäljarna - av vilka jag är en - som produkterna. Jag har haft förmånen att utbilda mig till rådgivare inom både näringstillskott och make up inom företaget, och jag är väldigt glad att kunna presentera bra produkter och ge goda och konstruktiva råd om produkterna. På första sidan hittar Du en länk till företaget jag talar om.  

Sen då?
Som Du kanske redan har konstaterat, så har jag ett stort intresse, och det är det övernaturliga, eller vad man vill kalla det. En del kallar det andlighet, och det är för många ett begrepp som är nära sammankopplat med religion. Det behöver inte vara så, men vi har alla vår egen övertygelse, och den skall respekteras så länge den inte skadar någon annan.
År 2005 kom jag i kontakt med ett medium i Sverige, som gjorde mig uppmärksam på att jag hade en gåva att förvalta. Jag utbildade mig till diplomerat medium hos henne, och började arbetet med att utveckla min förmåga inom de inriktningar som intresserade mig. Det jag var mest nyfiken på och intresserad av var healing och medial utveckling. Inom healingen finns det ju en hel del olika ”skolor”, som t.ex. Reiki, Pranic, Reconnective healing, för att nämna några. Jag har inte forskat i alla, men det kommer med tiden.

Efter att ha arbetat med både cirklar, healing och inom andra områden i denna genre, tog jag beslutet att öppna ett företag som bara sysslar med välbefinnande i olika former. Nu har jag arbetat med företaget i snart tre år, och jag har njutit av varje minut!

Vad är healing?
Det handlar om att förmedla energier, och det går att göra på två sätt: antingen med klienten hos mig, eller på distans. Distanshealing fungerar precis lika bra som ”vanlig” healing, det har jag fått många bevis på. Healing fungerar utmärkt på djur och här brukar jag ofta ge healing på distans.
Man brukar rekommendera tre behandlingar tätt efter varandra, dock gärna med en dags mellanrum, och sedan låter man energierna arbeta för att hjälpa kroppen läka. Effekten kan komma genast, eller efter en längre tid. Vid distans-healing har vi först telefonkontakt, sedan tonar jag in på Dig, och efter behandlingen tar jag kontakt igen, för att prata igenom Din upplevelse, och om Du vill fråga något. Ha sköna och lediga kläder och använd helst inga starka dofter i samband med healingbehandlingarna.

Hoppas jag kunnat väcka Ditt intresse och Din nyfikenhet. Tag gärna kontakt om Du behöver hjälp, så arbetar vi tillsammans fram ett vinnande koncept just för Dig! Jag gör även hembesök.

Välkommen!

 

 

 

 
Prislista: Energihealing
                Makeup och hudvård
 
 
 
 
Mariann Rosendal
Lillstigen1 10680 Raseborg
Finland
mariann@moreenergy.fi
tel. 040-540 8966