Tack Mariann!

 

 

 

Jag träffade Mariann på en demonstration av produkter och vi började prata. Hon berättade om healing som jag inte kommit i kontakt med tidigare och hon ställde sig bakom mig. Jag kunde känna en skön värme fastän hon inte ens rört vid mig och jag bokade genast tid för 3 gånger.

Redan första gången kände jag värmen sprida sig från tårna till huvudet och tillbaka....efteråt hade jag en varm, lugn känsla och efter 3 gångers behandling kände jag mig så utvilad som om jag hade haft några veckors semester! Wow vilken otrolig känsla! 

Långt efteråt har jag dessutom känt mig lugn och inte stressad. Jag rekommenderar varmt alla att pröva på detta.

 


Healing antoi minulle energia lisää ja olen jaksanut tehdä töitä niin paljon ettei kolmekymppinen kaveri edes pysy perässä. Olen erittäin tyytyväinen.

 


Jag har fått hjälp med många problem under årens lopp. Det har gällt allt från vanliga virus, plötsliga försämringar av hälsan till kroniska sjukdomar. Den sjukdomen, vars behandling jag minns bäst var mina enorma cystor på äggstockarna. De var så stora att jag hade smärtor och riskerade inflammation i bukhålan om de sprack, så stora måste opereras bort. Efter första operationen hjälpte Mariann. Den andra inbokade operationen behövdes aldrig. Efter det har problemen inte alls återkommit i samma grad, inga nya operationer, inga gynekologbesök på grund av besvär kopplade till sjukdomen. Det har nu gått fem år.

 


Jag rekommenderar MoRe Energy till alla. Har haft ont många gånger pga fibro, reuma m.m och det enda som hjälpt de värsta stunderna har varit Marianns hjälpande händer och energi. Helt otroligt vad energi kan göra.

 


När du började sända energin, så kunde jag tydligt känna hur energin drog  igång i kroppen på mig och jag tyckte det kändes som att energin kom upp  genom fötterna och ut i kroppen, likt energivågor. Under hela healingen hade  jag som en "prick" på vänsterfot, i mitten uppe på foten, närrmast tårna som ömmade - bara som en liten prick. Och jag kände också av något i höger arm/axel (jag har ju skadat min vänster fot som liten och likaså har jag haft problem med höger arm/ axel och muskelfästena sedan en tid pga Fibromyalgi). Det gick som bubblor i kroppen och jag kunde känna hur energin tydligt tog sig fram och ju mer energi - desto lugnare blev jag, min andning mina hjärtslag, mina tankar. Så det var en härlig upplevelse.

Och nästa tillfälle, då både jag och min sambo skulle ta emot energin, så var din upplevelse av hur du såg mig och min sambo i sovrummet under själva energiöverföringen helt korrekt och överrensstämmande med hur vi faktiskt låg jämte varandra i sängen och ja, P har haft problem med sin höger arm när han servar i tennis (han har spelat sedan han var liten), sedan förra året, men den är bättre idag. I vissa lägen kan han dock känna av den.

Varken jag eller min sambo kan inte i ord beskriva den enormt starka energi  som kom till mig och honom igår, jag kände bara hur det drog igång och mina händer stack och brände helt och fullt. P kände inte lika mycket, men däremot ett enormt lugn som han så väl behövde efter allt han gått igenom den senaste tiden från yttre omständigheter runt omkring oss. Och han mådde så bra efteråt och jag likaså. Det slutade med att vi kunde prata ut om hela vår situation" och om hur den varit och se den från ett annat  perspektiv!!!!

Efter den energiöverföringen har saker och ting, pusselbitarna, falltit på  plats!

Allt som varit fel har blivit rätt och allt är ställt tillrätta, precis som det skulle varit för länge sedan, men negativa energier runt omkring oss, som har försökt att förstöra för oss, har blockerat den positiva, läkande energin så att den aldrig nått fram.

Jag och P har dig att tacka för det underbara som händer oss just nu, detta att vi kan leva i lugn och ro, harmoni, med alla våra barn, vår familj och vara den familj som vi var ämnade att vara och som vi hade hoppats på. Borta är all den negativa energin som inte längre når oss, den kan inte längre förgöra eller förstöra för oss utan vi är starkare och står fast beslutna i att inte släppa in den.   

 


Har fått healing på distans av Mariann, och vill gärna berätta om mina upplevelser.

Under de tre första behandlingarna, som skickades med en dags mellanrum, kände jag ett dunkande i öronen, och hjärtslagen var tydliga innanför bröstkorgen. Det bubblade i magen, som om en bubbla åkte upp och ner mellan magen och mellangärdet, spänningar i hela kroppen. Efter den tredje behandlingen var det som om alla spänningar i kroppen släppte.

Vi gjorde ett litet uppehåll, och jag kände mig lugn och ganska nöjd trots de svåra saker jag hade att ta mig igenom. Min mor avled, och Mariann skickade en behandling för att ge mig lugn och ork, och jag kände mig också otroligt lugn och stark. Jag fick några behandlingar till, och hade fler intressanta upplevelser. Det kändes som om jag kokade i hela kroppen, en upprorisk och samtidigt behaglig känsla. Under de efterföljande behandlingarna fick jag vallningar, blev rastlös och svettades kopiöst.  Det kändes som om något ’skulle ut’ från kroppen, och ut kom det!

Idag känner jag mig lugnare och gladare, och min fibromyalgi som Mariann fick signaler av i början av behandlingen, känner jag nästan ingenting av.

 


För mig som fibromyalgiker, är avslappning mycket viktig. Då jag lade mig   på Marianns soffa upplevde jag ett inre lugn som fick mig att slappna av   totalt. Det kändes som om jag var på gränsen mellan sömnens land och   verkligheten. Kände absolut ingen värk någonstans. Några veckor efter   behandlingen tyckte jag mig också vara lite piggare och ett inre problem som   plågar mig, började nystas upp. Jag är glad för möjligheten att också kunna få

behandling på distans, på så sätt känner jag mig alltid nära Mariann

 


Jag hade en stor cysta på äggstocken. Den tömdes med nål, och   läkarna sade att om 1-2 veckor är den tyvärr fylld igen, men kanske på en "bättre" plats i buken, och om inte så väntar operation.   Det finns inget man kan göra för att påverka saken, sade läkarna. 

Då bestämde jag mig för att be Mariann om hjälp, för en operation ville jag absolut undvika. Några veckor senare var jag på kontroll. Ingen cysta hittades, trots att två läkare sökte - länge.

Lättad!

 


Har fått energihealing på distans tre gånger och måste bara få skriva av mig och berätta hur fantastiskt bra jag mår nu efteråt!
Är så glad och nöjd och känner mig så lätt i kropp och knopp. Vill absolut rekommendera Mariann och distans healing fungerar utmärkt, kanske till och med bättre än healing på plats och ställe. Tack Mariann, du är bara allra BÄST!
 
Har en längre tid varit stressad, kännt mig trött och orkeslös, sovit dåligt om nätterna, magen har krånglat, har lidit av jobbiga PMS symptom, humörsvängningar,
haft hårda mensvärkar även före mens, mm, mm.
 
Healing 1: Låg i min säng med tända ljus, hade en pläd över mig, avslappnad med slutna ögon. Kände hur jag sakta började gunga i hela kroppen sidledes, av och an. (Inte fysiskt men på nåt oförklarligt sätt!) Snart kändes mina armar tyngdlösa, tror de lyfte från underlaget. Fick en svävande skön känsla tillika som någon strök längs med min kropp uppifrån ned. Jag flöt... Kände tryck över magen, den började kurra och leva om. Trycket flyttade mot bröstet och hjärtat slog väldigt fort, fick hjärtklappningar, som dock snart lugnade. Kände att det stack till i mitt högra ben, konstig känsla. Efter en stund blev mitt bakhuvud alldeles tungt och kändes som det vilade i nåns händer.  Jag kände mig lugn, hjärtat slog igen långsammare, det var skönt.
 
- Efteråt frös jag väldigt mycket. Fick klä på mig en tröja till och yllesockor. Den kvällen och natten kom ämnesomsättningen i gång. Jag gick på toaletten jämnt och kissade och kissade.
  Följande dag var jag utvilad. Hade sovit en hel natt!!! vilket är ovanligt för mig. Energin flödade. Jag bakade pepparkakor och bullar, och kände mig nöjdare än på länge. Och lugn.
 
Healing 2: Låg igen på samma sätt, med tända ljus och slutna ögon och väntade. Åter igen började kroppen gunga från sida till sida och denna gång flög jag. Armar och ben lättade, kändes som jag svävade ovanför min kropp? Fick intala mig själv flera gånger att jag befinner mig fysiskt i mitt eget sovrum, ligger i min egen säng, att jag är i trygga händer- trots att jag svävade. Medan jag var i detta tillstånd lovade jag mig själv att jag "jordar mig" genast efteråt för att kunna släppa loss för stunden. Efter det kunde jag ta till mig healingen.  Kände åter igen tryck i magtrakten, bröstet... precis som förra gången. Denna gång blev känslan i kroppen kraftigare och lugnet och friden jag kände var starkare efteråt. Vilken skön upplevelse.
 
- Efteråt frös jag igen. Drack mycket vatten längs med kvällen. Ämnesomsättningen kom ordentligt i gång och på natten vaknade jag genomsvettig, gick via toaletten och fortsatte sova. På morgonen vaknade jag återigen med fyllda energiförråd. Det blev städning och mera julbakas men ändå var jag inte slut i kroppen när allt var gjort såsom jag brukar bli. Humöret var gott och orken hade kommit tillbaka. Otroligt skönt att känna sig "normal" så som jag var för länge sen.
 
Healing 3: Låg igen i min säng avslappnad och njöt. Samma procedur som tidigare. "Flöt" omkring, kände tryck runt omkring på kroppen men denna gång fick jag en underlig känsla i bröstet. Det var som hela bröstet fylldes med ljus och lycka och jag började le och kom på mig själv att ligga och småskratta... Jag kände sån enorm trygghet och glädje, LOVE & PEACE- känsla!!!
 
- Efteråt frös jag igen, men gick omkring och gnolade och var glad. Stressen, kändes som 100 mil längre bort och tröttheten märkte jag inget av. Jag kände mig så lugn och harmonisk och avslappnad! Helt otroligt för jag borde ha haft världens PMS just då. Min mens hade börjat på dagen och jag hade inte känt någonting. Ingen värk i vare sig mage eller huvud, jag som vanligtvis äter massor med värkmedicin dagen före och under de första dagarna av min menstruation. Inte var jag svullen heller som jag brukar och mitt dåliga humör dagarna före mens var helt borta, det märkte även min man!
 
Summa summarum: Min mage har fungerat alla dagar efter att jag påbörjat min 3-gångers healing, den har heller inte värkt som den brukar. Mensvärken försvann, tröttheten är borta - likaså dåsigheten. Jag som haft svårt att sova och speciellt att somna om, om jag vaknar under natten- har sovit hela nätter. Är energisk och full av ork så att även omgivningen undrar vad som hänt. Känner mig så glad och har fått ett inre lugn jag inte kännt på länge. Är helt klart positiv i mitt sinne just nu!!! Jag går omkring och sjunger, vilket är ett tecken på att jag mår bra!!!  
Ångrar bara att jag inte gjorde dessa behandlingar mycket tidigare ! 
 
Tack Mariann!! 

 


 

 

Mariann Rosendal
Lillstigen1 10680 Raseborg
Finland
mariann@moreenergy.fi
tel. +358 40 540 8966
Prislista: Energihealing
         Makeup och hudvård

 

   Länkar:
   LR Sverige
   Amwell 
   Nära
   Healing guiden
   Lisa Williams
   Healing Codes
   Medial livscoach
   Spirituellt

 

 

 

[MoRe Energy] [Mariann] [Vi rekommenderar] [Företaget]